esmaspäev, 3. juuni 2013

Kuuseokka kali

Kuuseokkad on meie jaoks aastaringi värskelt kättesaadav roheline. See on meie piirkonna üks parimaid c-vitamiini allikaid ja tänu tumerohelisele värvile sisaldab ta palju klorofülli, mida võib nimetada ka kinnipüütud Päikesevalguseks ja Päikese Armastuseks kõige elava suhtes.  Sille Poola on oma leheküljel kirjutanud super reklaamiteksti. Teen sellest siia nüüd koopia. Viidatud leheküljel on veel pikalt räägitud ka Kuuseokastes olevatest vitamiinidest. Kalja jaoks võtsin siis  Kuuselt väikese peotäie kuuseoksakesi. Kodus puhastasin nad ära ja panin vähese veega blendrisse. Ja blenderdasin kuni vesi oli roheline ja okkaid enam näha polnud.  Siis lisasin  vett juurde. Kuuseokkad on väga võimsad, seetõttu peaks jälgima, et neid palju ei saaks, muidu suudab juua ehk ainult 1 suutäie( minu talvine kogemus). Kuuseokka vesi kalja jaoks on siis paras kui ta tundub ka niisama joodavana kanguse mõttes. Ise sain väikesest peotäiest 1,5 liitrit jooki. Rosinaid lisasin 100 grammi ringis. Maitsma hakkasin kohe järgmine päev. Ja juba järgmine päev rõõmustas kali oma maitsega. Pildilolev on  6 päeva vana. Kuna ma mõned päevad siin paastusin, siis vahepealset maitsemuutus ei ole proovida saanud. Hetkel on jook õrnalt hapukas ja õrnalt mõrkas. Ja sobib väga hästi janu kustutama selles tänases kuumas ilmas. Kui viimati proovisin oli kali 3 päeva vana ja siis oli tunda magusat maitset üsna tugevalt. Olen selle joogi tekkimise üle väga rõõmus, sest koos sellega võin ilmselt väljakuulutada enda jaoks kuuseokka kalja ajastu. Aastaringne vitamiini ja klorofüllirikas jook ja seda ilma suhkrut lisamata ja keetmata :)

http://www.paikesetoit.ee/kuusk-ja-tema-okkad/
Ahoi, uus ja uudne, imeline tervendaja – okastes on 40-100x rohkem vitamiine-mineraale kui noni mahlas; kümneid kordi rohkem C vitamiini kui tsitruselistes; kõige rohkem klorofülli, kui üheski teises taimes – see on ime, see on suurepärane, see on meie pakkumine teile. See, mida on šamaanid ja nõiad varjanud laiade masside eest – on nüüd teie käsutuses, teie aias, lähimas metsas. Otsitud nooruse eliksiir on kättesaadav igale inimesele, ei oma tähtsust kui suur on teie sissetulek – tee lähima kuuseni ei ole pikk. Inimkond on õppinud kasutama seda, mida on ihaldatud aastasadu. Miks mitte kasutada seda, mida eestlastel on kõige rohkem – kuuseokkaid. Kirevate reklaamide mõjul oled unustanud ja maha salanud oma maa väe – proovi ja veendu ise. Talvel ja suvel, kevadel ja sügisel alati värske, alati võimas, alati olemas. Ilma töötlemata, säilitusainetest puhtana, vabana pakenditest. Kõigi farmaatsiatehaste, kõigi „täiesti puhaste loodusTOODETE” tehaste, kõigi preparaatide loojate pettumuseks on kasutamiseks vaba voli ja võimalus – kasuta seda kohe. Ja milline kasu kõige rikkamast klorofüllitaimest:
Dr.Birscher, nimetab klorofülli „kontsentreeritud päikese energiaks” Ta märgib, et tugevdab südame funktsioone, mõjutab veresoonkonda, emakat, kopse ja soolestikku.
2. loodus kasutab klorofülli kui keha puhastajat, ülesehitajat ja toksiinide neutraliseerijat.
3. Klorofülli rikas mahl võib lahustada arme, mis on tekkinud kopsudele happeliste gaaside sissehingamisel. Süsinik monooksiidi mõju muudetakse minimaalseks, kuna klorofüll suurendab-toetab hemoglobiini tootmist.
4. Aaitab langetada kõrget vererõhku, kuna viib kehast välja toksiine ja annab verele rauda, mis toetab vereinget.
5. See puhastab verd.
6. See käitub kehas puhastajana.
7. Pese mahlaga vaginaalsete infektsioonide korral
8. Aitab hambahaiguste korral
9. Aitab leevendada kurguvalu.
10. Aitab parandada naha probleeme
11. Seda võib kasutada kui steriliseerijat.
12. Kasutades koos kergelt seeditava toiduga, võib see ära hoida juuste hallinemist.
13. Kasuta seda värske, elusa vitamiinide allikana oma tervise jaoks.
14. Kasuta seda eriti tema suurepärase kaitse ja ravitoime tõttu.
15. Annab tugevuse, tervise ja hingelise heaolu
16. Aitab ülesehitada puhta vereringe ning korraliku seedimise.
17. On ideaalne suupuhastmiseks ja eemaldab toksiinid hammastelt ja igemetelt. 18.Kombineerituna elusa toiduga on see suurepärane kõigi verehaiguste sh ka aneemia puhul.
20. On suurepärane naha puhastaja ja ilusaks muutja.
21. Pane leotist vannivette, leota ennast 15-20 minutit, loputa maha jaheda veega.
22. Toksilised metallid – plii, kaadmium, elavhõbe, alumiinium ja liigne vask viiakse kehast edukalt välja.
23. Aitab leevendada radiatsiooni, mis tuleb TV ja arvutiekraanidelt
24. On suurepärane abivahend kõhukinnisuse vastu, hoides sooled puhtad.
25. On kasulik kapillaaridele
Niisiis ei pruugi imed sündida kusagil kaugel üksnes taevastes kanalites, nad on kättesaadavad ka siin ja praegu 

1 kommentaar:


  1. Tepat di Tanggal 4 Februari 2019 situs www.bolavita.site Akan Mengundi Bonus Lucky Draw Dengan Total Rp 10.000.000,-

    Situs ( w w w . b o l a v i t a . s i t e ) sudah berdiri sejak 2012 ! Menyediakan Segala Jenis J U D I Online Yang lengkap dan mungkin sedang kami cari saat ini ... Daftar sekarang juga.. Nikmati bonus meriah lainnya ...

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta